CLOSE
Nazaj na vrh

Sub URB

Hiša nedaleč stran od prestolnice nudi prijetno zatočišče 3-članski družini s predšolskim otrokom. Ker z obstoječim tlorisom glede na njihove želje nismo bili zadovoljni, smo se lotili večjih rušitvenih podvigov. S pomočjo statika smo v spodnjem nadstopju odvzeli hodnik in v odprt tloris postavili ogromen dnevni prostor z veliko kuhinjo in prostorno jedilnico. V zgornjem nadstropju je bila največja sprememba postavitev izredno velike in prostorne kopalnice s savno in ležalnikoma, kjer je prej bila predvidena manjša spalnica z wcjem, slednji pa je postal zanimiv walk-in closet. Zasnova stanovanjske opreme je moderna in minimalistična.
Zaradi odprtejšega tlorisa v bivalne prostore sedaj vstopa izredno veliko naravne svetlobe, ki stanovanju doda pečat lahkosti, velike zasteklene površine pa notranjost prefinjeno povezujejo s čudovito predmestno okolico hiše.

Info_

Category:

Date: