CLOSE
Nazaj na vrh

David Hair Design

Naročnikova želja je bila star poslovni prostor preurediti v frizerski salon, kjer bi v duhu mogočnih meščanskih hiš, skozi veliko panoramsko izložbeno okno privabljal poglede mimoidočih sprehajalcev, ter svojim strankam nudil prijetno izkušnjo. V dogovoru z ZVKD smo upoštevali smernice prenove zunanjosti, v notranjosti pa smo si lahko privoščili vizualno bolj razgiban prostor; tako smo steno, kjer so postavljena ogledala oblekli v tapeto navpičnih izmenjujočih zeleno belih linij, tlake v mozaičnem španskem stilu, wc ter prostor za shrambo pa v pudrasto roza odtenke. Izložbo smo izkoristili tudi za ‘čakalnico’, kjer lahko stranke v miru prebirajo revije ali pa se lahko ozrejno na živahno mestno ulico. Ker je poslovni prostor majhen, smo razen stene s tapeto pobarvali na belo, prostor pa nam vizualno povečujejo tudi velika okrogla ogledala, ter izložbeno okno.

Info_

Category:

Date: