CLOSE
Back To Top

Pak Invest Office

The office project in BTC is a proof that we can make a functional and visual spatial working environment from a small space. The client’s desire was to place a writing-working area in the room, as well as a meeting table and a small kitchen corner.

Due to the tiny square footage we painted the walls white, as well as the wooden furniture. We framed all the furniture, making it look like a wireframe. We lowered the office ceiling to hide all the wiring and installed metal shelves. The wall next to the door is covered in real white brick which is softened by big plants, who grow in small amount of dirt and is not difficult for maintenance. We used curtains to soften shadows created by natural light coming in trough a big window.

Info_

Category:

Date: